Ooopsi

Har hunnit vara en tuff jobbvecka med åtta dagar i rad och en bra helg men bland annat halloween firande. 
 I fredags tog jag helg och firade in det med ett fyra timmars pingispass i Åsa. Sedan sov jag över där för att kunna träna ett morgonpass på lördagen inna jag körde till Natalie för att hämta upp henne för att börja våra förberedelser inför kvällens utgång. 

Började med en fin lunch på BP. Sjukt gott och mätta o belåtna fick vi därifrån för att handla det sista vi behövde.  Väl framme i pingishallen började fiXandet. Rigagde ljud, skapade blodiga och tradiga tröjor, läskiga sår och vidriga linser. Efter många om och men fick vi i ilfart köra till Skällinge och hämta resterande dricka. Sedan hem o börja dricka och göra sista rycket med outfiten. 

Gästerna började så småningom trilla in. Och efter en stund var vi "fullt hus". Drick-spel ,skratt och sång får sammanfatta förfesten. Vid tio-tiden började vi gå mot bruket där nattklubben var. Kön visade sig vara kaotisk. Riktigt sjuk. Flera hundra utklädda, fulla människor försökte komma först och man knuffades åt alla håll o kanter. Efter ett tag av kag och ngr andra upp och stack till standard stället, donken, istället. Glammigt. Där
Blev det mat och en viss osämja mellan ngr. Men efter lite hårda ord drog vi tillbaka dit där kvällen startade och somnade gott. 

Allmänt | | Kommentera |
Upp