Dagarna bara passerar

Sedan jag skrev sist har jag mest tränat och jobbat. Jobbade från förra fredagen tills nu i torsdags (sju dar i rad) för att ha en ledig dag och sedan jobba igår igen.
 
Lite hipp som happ blev det bestämt att det vankades utgång på kvällen, en av jobbarkompisarna fyller år idag och skulle fira det med middag och utgång igår. Slutade fyra och skulle köra hem syrran och hämta lite smått o gott. Hemma vid cirka halv sex och slänger mig i duschen. Bokstavligt talat. En halvtimme senare står man redo med partystassen och sminket på plats. Lizette hämtade mig och vi åkte gemensamt till Emelie för middagen.
 
Middagen var väldigt trevlig, roligt att umgås med sådana som man inte känner så väl ibland faktiskt. Gårdagens motto var SALONGSBERUSAD. Jag kanske nådde lite över det stadiet men fan jag höll mig på banan. Inte en enda minneslucka och inga fyllesms/samtal. Score.
 
Efter middagen så åkte vi till ngn annan fest och därmed dissade vi krogen. Väldigt trevligt. Vid ett-tiden (??) började vi röra oss hemåt. Jag svängde in hos ngr kompisar som spelade Tv-spel, somnade i soffan och tjofaddderittanlej.
 
Vaknade upp där jag somnade och begav mig sedan till Kvantum för att köpa mat, Sedan till syrrans lägenhet där jag har hängt resten av dagen. Kollar sons of anarchy och äter vindruvor. Kurade ner mig i soffan med Lindas mjukiskläder och en filt. En bra dag helt enkelt.
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Lördagen och söndagen

På lördagen så vaknade jag upp rätt så trött efter den sena fredagskvällen. Vid ett-tiden hämtade jag upp min bror för att åka till gymmet. Vi körde ben, mage och lite underarmar. Helvete, min bror är min idol. Supersnygg kropp och hur stark som helst. 
 
Efter det körde jag hem han och gick sedan till Kvantum för att köpa saker till kvällen och fylla på Lindas kylskåp då jag skulle sova där lör-sön. Började så smått göra mig i ordning och efter mycket om och men hade jag fixat smink, hår och kläder. Sedan kom Natalie och vi började förgrogga lite. 
 
Vid nästan halv sju började vi röra oss mot Frida där artonårsfesten hölls. Där bjöds det på mat, välkomstdrink, skratt och lekar. Som vanligt på fylalan snackar jag konstant. Men det var sjukt trevligt. Och kvällen slutade jag vet inte riktigt hur och med vem, vilka när och var. Hahha. Ni får gissa själva. Söndagen är kommentaren: Bakisvänner, bakismat och bakishäng! 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Rullar på

Har varit händelserika dagar som gått, med jobb, vänner, träning och festligheter.
 
Jag skulle haft ännu en ledig vecka, veckan som gick, men jobbade ons-fre. Efter jobbet i torsdags stod det gym på schemat och sedan en lång PW med fina Lizette som har flyttat ihop med sin pojkvän. Fredag var det jobb 9-18 sedan hem och slänga i sig mat innan jag åter befann mig på Fitness 24 Seven och gymmade lite. Sedan blev det en snabb dusch innan jag mötte upp jobbarkompisen Emelie för att kolla landskampen på Black Pearl. 
 
Relativt lugnt med folk och vi haffade två bra platser, trodde vi. En gubbe, lite överförfriskad och på sitt allra flirtigaste och högljudaste humör fick oss att lämna BP och dra hem till ngr kompisar för att se resten av matchen där. Tre killar som kollade och drack öl, jublade och var helt inne i det. Jag och Emelie satt mest och diskuterade andra saker. Vi som trodde att jublet inte kunde bli högre fick oss en smärre chock när de sedan började lira FIFA. På liv och död. Drog hemåt vid elva-tiden, eller hemåt och hemåt. Körde grabbarna till krogen och sedan stack jag till Galtabäck för att hälsa på två stycken komipsar från grundskolan som flyttat ihop i hus där. Irrade omkring och körde runt ett tag men hittade tillslut. 
 
Mer öl var det där, dock inte för mig som var nykter, ännu mer onyktert och hög musik. Trevligt, underhållande och vid klockan tre avrundade jag kvällen/natten med att dejta huvudkudden... 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp